Behandelingen

Estilo biedt diverse behandelingen die worden afgestemd op jouw wensen en wat jouw huid nodig heeft. Het complete aanbod vind je in de prijslijst, hieronder volgt een toelichting van een aantal “specials”.

Medi Peel

Voor een nog intensievere behandeling zijn er de Medical Grade Peels. Door de pH-waarde van de huid tijdelijk sterk te verlagen kun, je deze op een diepere laag gaan activeren. Dit zorgt voor een nog beter resultaat. Er zijn twee soorten:

Medi Peel Lift: Deze peeling bevat amandelzuur, wat verstevigend werkt op fijne lijntjes en de contouren van het gelaat. De toevoeging van kaviaarlimoen stimuleert en vernieuwt de huid.

Medi Peel Glow: Deze peeling bevat salicylzuur wat zorgt voor een heldere uitstraling, fijnere huidstructuur en het licht pigmentvlekjes op.

Een week voor de behandelingen mogen er geen medicijnen uitwendig op het gezicht gebruikt worden zoals roacutana of cortisoncrème. Op de dag van de peeling mag niet worden geschoren of ontharingscrème worden gebruikt. Na de peeling 4-6 weken niet intensief zonnebaden en geen zonnebank gebruiken en een hogere SPF (minstens 30) gebruiken. Deze peeling kan in kuurverband gedaan worden voor een beter resultaat.

Skin Wizard

Deze behandeling, ontwikkeld door Inspira Cosmetics, geeft de huid een jonge, vernieuwde en frisse uitstraling in drie stappen:

Microdermabrasie: Als eerste verwijdert Skin Wizard de dode huidlaag en verfijnt de structuur van de huid, waardoor verstevigende serums door de huid makkelijker worden opgenomen.

Huidlifting: Tijdens de tweede stap maakt Skin Wizard pijnloos en non-invasief minuscule kanaaltjes die zorgen voor een betere opname van werkstoffen in de diepere lagen van de huid.

Vibrotool: Tenslotte wordt een massage gegeven om de spieren in het gezicht te trainen, de doorbloeding te stimuleren en de stofwisseling te versnellen.

Natural Face Lifting

Dit is een volledig manuele behandeling waarbij intense effleurages, bindweefseltechnieken, fricties en verschillende knedingen met elkaar worden afgewisseld. Hiermee wordt gewerkt op het bindweefsel en spierweefsel. De resultaten zijn o.a.: 

  • Oogcontouren worden gladder;
  • De huid oogt strakker en elastischer;
  • Verzakkingen worden gelift;
  • Doorbloeding is beter;
  • Hogere zuurstoftoevoer naar de cellen.

Deze effectieve behandeling kan los of in kuurverband gedaan worden voor een nog beter resultaat.

Japanse reflexmassage

Deze massage staat bekend om zijn verjongend effect. Deze 4000 jaar oude techniek combineert lymfedrainage met een behandeling van de meridianen, acupressuur en bindweefselmassage. Het effect is niet alleen een betere doorbloeding en huidskleur, maar ook een diepe ontspanning. De diepte van de rimpels vermindert en er komt een betere balans in de energie.

Zen gezichtsbehandeling

Deze complete gezichtsbehandeling met extra ontspanningsmomenten begint met een massage met warme kruidenstempels. Dit wordt gecombineerd met tui-na drukpuntmassage. Door de geuren van de kruidenstempels en jasmijnolie, beleef je de ultieme ontspanning. Tijdens het masker volgt een hoofdhuid en oormassage. Na afloop voel je je als herboren en helemaal zennn… Heb je interesse in deze heerlijke behandeling? Laat het dan vooraf even weten: de kruidenstempels moeten een half uurtje voorverwarmd worden. 

T-away

Een doeltreffende oplossing voor elk huidprobleem!

Schoonheidssalon Estilo beschikt over de T-away: Een high-tech apparaat waarmee vele verschillende huidoneffenheden kunnen worden weggehaald.

Voor deze behandelingen zijn intensieve trainingen gevolgd.  De behandelingen zijn volkomen veilig. Kom langs voor meer informatie of maak een afspraak voor een intake gesprek.

Met de T-Away worden huidoneffenheden zeer snel opgelost. Rode adertjes, pigmentvlekken en vele andere indicaties verdwijnen binnen enkele minuten! Dit is mogelijk door het gebruik van een unieke technologie; USHF (Ultra Short High Frequency). Deze techniek – die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt – is met de T-Away voor het eerst voor cosmetische doeleinden beschikbaar. De T-Away biedt u een nagenoeg pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat. Met één enkele behandeling bent u van dat nare huidprobleem verlost.

Voor succesvolle behandeling van o.a. :
Couperose / kleine adertjes
Bloedblaasjes
Steelwratjes
Spider Naevi